VW Passat B5. B5+ 1996-2005 Bočni vetrobrani - Spider Auto

VW Passat B5. B5+ 1996-2005 Bočni vetrobrani

Šifra artikla: 5203

Bočni vetrobrani su dodaci na prozorima vozila od akrilnog stakla, koji prvenstveno štite Vaše zdravlje, a tek onda ulepšavaju izgled Vašeg vozila.

Kako?

Da li Vam se desila već glavobolja ili bol u vratu zbog promaje u vozilu?
Prilikom vožnje sa otvorenim prozorima bočni vetrobrani smanjuju promaju, i svež vazduh ulazi u vozilo bez direktnog udara vetra, koji stvara glavobolju.
Efikasno zamenjuju klima uređaje koje većina vozila poseđuje, ali sve manji broj vožača koristi klimu zbog zdravstvenih problema.
Da li Vam je poznata situacija da po hladnom i kišovitom vremenu kada se stakla magle, a Vi ne možete da otvorite prozor na vozilu ni malo, jer kiša ili sneg pada direktno u vozilo?
Korišćenjem bočnih vetrobrana po kišovitom vremenu možete otvoriti prozore, i tako sprečiti maglenje stakala, možete provetravati vozilo, a da pri tom voda ne ulazi u auto, i prozrokuje oštećenje Vaših elektro-podizača stakla.
Da li Vam je poznata situacija po vrelim danima kada su već zauzeta sva parking mesta koja se nalaze u hladu, Vi morate da parkirate na sunčani deo parkinga, a da bude "prava sauna" u vozilu kada se vratite, . . . itd.
Korišćenjem bočnih vetrobrana možete da ostavite prozore otvorene 3-4 cm sa obe strane, jer se od vetrobrana i ne vidi da su otvoreni prozori, i tako je omogućeno provetravanje vozila dok je na vrelom parkingu.
Ne možete da odolite cigaretama u toku vožnje? A Vašim saputnicima smeta dim koji kruži u vozilu? Korišćenjem bočnih vetrobrana cirkulacija vazduha ga odmah izvlači iz vozila, a Vaši saputnici ne moraju više da pate zbog toga.
Kvalitetom i našim dugogodišnjem iskustvom u prodaji bočnih vetrobrana Vam garantujemo da ćete i Vi biti zadovoljni sa proizvodom kao i više stotina hiljada korisnika u širom evrope.
U našoj ponudi ne postoje sumnjivi proizvodi sa dalekog istoka. Video uputstvo za montažu i detaljniji opis o vetrobranima možete naći na našem sajtu www.vetrobrani.co.rs.

NAZIV PROIZVODA: BOČNI VETROBRAN, USMERIVAČ VAZDUHA, WIND DEFLECTOR
MATERIJAL: AKRILNO STAKLO.
BOJA: ZATAMLJENA (dim boja, vuče ka crnoj)
ZEMLJA POREKLA / PROIZVEDENO: EU.
UVOZNIK ZA SRBIJU: SPIDER AUTO D.O.O. BEOGRAD

Godište: 1996-2005
Broj vrata: model sa 4-5 vrata
Pakovanje: par za prednja vrata
Karoserija: limuzina/karavan

CENA: 3800.00 RSD


Prijavite se za online naručenje

Firma zadržava pravo promena cene bez prethodne najave.
Dostupnost svih proizvoda zavisi od trenutnog stanja na lageru.
« NAZAD NA GLAVNU STRANICU